Vaig anar a una teràpia…i em vaig acabar ficant en una secta!

En un d’aquests moments, mentre pujava i baixava les mans es va aturar lleugerament al meu membre, com movent-lo per sobre els pantalons, per “apartar-lo”. Va ser cosa de 1 segon. Jo vaig reaccionar de cop, sense pensar, i vaig dir un únic mot amb veu alta i clara:

– Eh!!

Ell va seguir fent les fregues suaus de dalt al pit a baix als peus, sense dir res, com si no passés res fora de lo normal, però no em va tocar cap cop més les meves parts íntimes. Jo vaig seguir sense dir res més, tot i això encara seguia en aquell estat de relaxació/desconnexió, realment sense ser massa conscient de tot plegat.

Després d’aquesta mena de “reiki-massatge”  em va dir ara veuràs la meva aura… es va posar al fons de la sala, dret, i em va dir que m’incorporés assegut a la camilla, i li mirés fixament el centre del seu front mantenint la vista fixada en aquell punt. Jo encara estava una mica “empanat”  del reiki anterior. Vam estar uns minuts així, jo amb la vista fixada en el centre del seu front i ell totalment immòbil mirant-me a mi, a uns 3 metres  al fons de l’habitació. Finalment em va dir:

-Ara jo em mouré, però manté la vista fixa al mateix punt com si encara fos al mateix lloc. I si, ell va anar cap a un cantó de la sala i jo em vaig mantenir immòbil i amb la vista fixa al mateix punt i direcció del principi.

Al cap d’uns segons em va dir:

Ho estàs veient oi?

Jo vaig dir que sí.

Encara amb la vista fixa, en aquell moment jo veia la silueta borrosa amb la seva forma de color groc/taronjós al fons de l’habitació… tot i que ell ja no estava allà. Com si realment estigués veient la seva aura.

Va notar que  estava ja força remogut de tot plegat i em va dir que millor per avui deixar-ho aquí que no volia “forçar la maquina” i vaig pagar els 50 euros.

Vaig sortir amb  una sensació d’harmonia i benestar intern que em va durar força dies.