Vaig anar a una teràpia…i em vaig acabar ficant en una secta!

A partir d’aquesta última trobada, se’m van accentuar els dubtes interns. Realment havia de trencar amb tot? On quedaven la meva voluntat i la meva llibertat? L’amor era sotmetre’s a algú? Aquesta dependència em feia mal, i vaig començar a transmetre els meus dubtes a coneguts que jo mateixa havia enviat a la seva consulta.

El que em va explicar una mare

El meu fill petit te diagnosticat TDH i realment te un problema greu d’agressivitat. Vaig veure com el “terapeuta” cridava al meu fill, ja que el nen s’encarava i volia provocar-lo. Va cridar fins que el meu fill es va callar i semblava tenir ganes de plorar. “Què t’has cregut marrec? qui t’has cregut que ets, va!…” Després es va retirar i es va posar a parlar amb mi, el nen es va quedar amb una noia que tenia allà, que deia que era de pràctiques. Vaig acabar plorant, semblava que la culpa era de l’educació que li estava donant. Quan vaig anar  a una segona visita, hi havia una altra noia de pràctiques diferent a la primera i deia que era la seva filla, i em va dir que m’havia de tractar a mi i al posar-me a la camilla em va dir que tenia problemes sexuals amb la meva parella, com a la meva amiga també li va dir, no em va semblar estrany. A la tercera visita vaig anar amb el meu home i la visita va anar molt diferent de les anteriors, no em parlava igual ni feia referència al tema sexual. Sembla ser que al anar amb el meu home, va acabar més ràpid la consulta. Ja no vaig tornar-hi, hi havia coses que no m’acabaven d’agradar. Vaig sentir com si es volgués aprofitar de mi. Una de les coses que més em va fer dubtar, va ser que refregués les seves parts quan jo estava a la camilla.

El que em va explicar un amic

Em va dir que era una persona que podía percebre “coses sobrenaturals”, les energies del meu entorn i de les altres persones, cosa  que a la majoria de la gent els era molt més dificil. També em va dir que tenia la capacitat de “poder veure l’aura de les persones”…I que si volia després ho comprobaría. Que era una persona molt sensible i amb molt d’amor, però el que més em va cridar l’atenció va ser quan va dir-me:

“No ser si ho saps, però tu pots sentir amor i expressar-ho tant per dones com per homes…”